Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 12 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

Productie verkeersborden

Verkeersbord met gevelsde rand

Er worden (tenzij anders vermeld) aluminium verkeersborden geproduceerd met een dubbel omgezette rand.

De basis is aluminium plaatmateriaal van 2mm dik, die wordt aan alle zijden 2 x haaks omgezet. De hoeken worden vervolgens afgeperst zodat er een uiterst stevig en duurzaam bordmodel ontstaat. Na een voorbehandeling wordt de achterzijde van het bord (tenzij anders vermeld) standaard neutraal grijs (RAL 7042) gecoat . De bordrand wordt afhankelijk van opdruk in gewenste kleur gecoat.


Bordmodel met reflecterende folie

Reflecterende folie

In veel gevallen kunt u kiezen voor 3 verschillende reflecterende klasses folie.
Standaard klasse 3 / Duurzame maximaal reflecterende folie / Duurzaamheidsklasse 12 jaar 
Basis klasse 2  Standaard reflecterende folie / Minimale eis bij werken in uitvoering / Duurzaamheidsklasse 10 jaar 
Klasse 1 Minimaal reflecterende folie / Eigen terrein / Duurzaamheidsklasse 5 jaar

   

Over verkeersborden

Opdruk van het verkeersbord

De opdruk wordt sinds juli 2014 extreem duurzaam en rechtstreeks geprint op de reflecterende folie met een professionele Agfa Anapura M2050 printer. Deze high tech printer is voorzien van specifieke verkeerskleuren. De unieke UV-lamp naast de printerkop droogt de inkt en de print wordt dan voorzien van een ultra beschermede UV laag.

In ALLE gevallen blijft de op de productpagina vermelde levensduur gegarandeerd.

 
over reflecterende folieLogobord full colour

Opdruk van een full-colour bord

Reflecterende folie is in de basis geen witte ondergrond. De folie is van zichzelf wat lichtgrijs / zilverkleurig en bevat fabricage merktekens en lijnen. Wij zullen dit in de visual die u na uw upload ontvangt zo goed mogelijk proberen na te bootsen.meer informatie over reflecterende folie. Standaard wordt het informatiebord na bedrukking voorzien van een UV beschermend laminaat. Optioneel kunt u er voor kiezen om het gehele bord af te laten lakken met een transparante anti-graffiti coating. In beide gevallen blijft de op de productpagina vermelde levensduur gegarandeerd.SignEditor™ Uniek in Europa!

Online verkeersborden kopen doet u op Informatiebord.nl, dé specialist op het gebied van bewegwijzering en verkeersmaterialen. Wij hebben het grootste aanbod en de meeste expertise. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw eigen verkeersbord te ontwerpen met de SignEditor.