Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl

Oplaadpaal kopen? Bestel online oplaadpalen, laadkabels elektrische auto, markering/belijning en accessoires!


Het kopen of bestellen van de oplaadpalen, laadkabels, markering / belijning gaat zeer eenvoudig door uw benodigde producten te selecteren en te plaatsen in het winkelmandje. Oplaadpaal-kopen realiseert de elektrische oplaadpunten voor elektrische voertuigen op centrale locaties binnen de gemeentekern, bijvoorbeeld bij het gemeentehuis, kerk, cafe  /restaurant of winkelcentra / parkeergarage / parkeerplaats.